Reviews

Lees hieronder wat onze klanten van MintAdmin vinden.

Behulpzaam

★★★★★
5 5 1
Het programma werkt erg prettig voor als je niet heel veel ervaring hebt met boekhouden. Dat komt ook mede door de snelle ondersteuning van de ontwikkelaar, die altijd bereikbaar is voor vragen. De software werkt intuïtief, maar het is wel nodig af en toe even de beknopte handleiding te raadplegen. Ik ben nu meer dan een jaar een tevreden gebruiker.

Erg fijn programma

★★★★★
5 5 1
Zeer eenvoudige, gebruiksvriendelijke software welke alles in zich heeft om de dagelijkse boekhouding te kunnen doen. Ook het maken van facturen is een fluitje van een cent. Bovendien heeft de accountant GRATIS inzicht in de gemaakte boekingen en kan deze, waar nodig, bijsturen. Kortom, een fijn programma met prima ondersteuning vanuit de makers!

Mevr.

★★★☆☆
3 5 1
Wij werken nu een paar maanden met het programma Mintadmin. Het werkt over het algemeen goed, af en toe zijn er wel eens dingen die haperen, maar na een mail naar de servicedesk van Mint Admin worden dergelijke probleempjes vlot opgelost.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

★★★★★
5 5 1
Ik ben een startende kleine ondernemer met weinig ervaring in boekouden. Na wat zoektochten en andere programma's uitgeprobeerd te hebben, Mintadmin 30 dagen probeerversie, geprobeerd. Uitstekend programma, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ook nog flink besparen op de kosten door de lage maandelijkse kosten. Dikke aanrader!

penningmeester

★☆☆☆☆
1 5 1
Het programma beviel niet.

Eigenaresse

★★★★☆
4 5 1
Voor mij is Mint een prima oplossing. Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk programma waar je ook als leek goed mee uit de voeten kunt. Een aanrader voor ZZP-ers!