Online boekhouden met MintAdmin Online

Met MintAdmin kunt u ook online boekhouden naast de bestaande MintAdmin versie op de pc die gebruikt maakt van MS Excel. Het mooie is dat u hier niets extra voor betaalt! MintAdmin Online zit inbegrepen in ons boekhoudpakket, dus u betaalt nog steeds slechts €2.50 per maand! MintAdmin Online is te bereiken via mijn.mintadmin.nl

Volledig boekhouden in de cloud

Met MintAdmin Online werkt u volledig in de cloud. U kunt overal gemakkelijk uw administratie bijhouden vanaf uw laptop, tablet of telefoon. In de cloud betekent ook dat u kunt samenwerken met uw collega's en uw accountant.

online boekhouden

Op locatie uw administratie bijhouden

Naast uw normale administratie kunt u in MintAdmin Online ook uw kilometer- en urenregistratie bijhouden. Niet meer onhandig uw kilometerstand opschrijven en thuis weer overpennen in uw boekhouding, maar gewoon invullen op uw mobiele telefoon of tablet.

kilometerregistratie mobiel

Personaliseer uw facturen

Met de factuurdesigner is het mogelijk om uw facturen en herinneringen naar uw smaak te ontwerpen. U kiest zelf wat u op uw factuur wilt laten zien en waar verschillende elementen terug moeten komen door ze simpelweg naar de juiste plek te slepen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om uw logo toe te voegen.

factuur ontwerpen

Integratie met uw huidige systemen

Gegevens overschrijven van het ene systeem naar het andere is niet meer van deze tijd. Als het even kan, proberen we alles te automatiseren. Als u gebruik maakt van een eigen ERP systeem, dan denken wij graag mee om een op maat gemaakte koppeling te maken met ons programma.