Goedkoop boekhoudpakket voor ZZP’ers en verenigingen

MintAdmin is een volledig, eenvoudig en goedkoop boekhoudpakket. Het is ontwikkeld door een team van ervaren excelprogrammeurs, accountants, financieel adviseurs en ondernemers. Het is uitvoerig getest en gecontroleerd.
Door de uitgebreide handleiding en verscheidene webinars heeft u het programma zo onder de knie! MintAdmin is met name geschikt voor ZZP'ers, kleine bedrijven en verenigingen.

goedkoop boekhoudpakket

Gemakkelijk boekhouden in een vertrouwde omgeving

Iedereen is wel eens in aanraking gekomen met MS Excel. Met MintAdmin werkt uw boekhouding voor een groot deel in Excel. Dit maakt werken met MintAdmin meteen een stuk eenvoudiger. Verder is het hiermee ook mogelijk om de Excel output uit uw eigen systemen (automatisch) in te laden in MintAdmin. Ook kan MintAdmin direct gekoppeld worden met bijvoorbeeld MS Outlook voor het versturen van mail.

Maak uw eigen factuur layout met de Factuurdesigner

Met de factuurdesigner kunt u uw eigen facturen opmaken en inladen in MintAdmin. Ook dit werkt in Excel en biedt daarom een vertrouwde omgeving om uw documenten geheel op maat te ontwerpen.

Koppel uw administratie met de accountant

MintAdmin werkt weliswaar in Excel, maar heeft evengoed een online koppeling. U kunt uw administratie eenvoudig openstellen voor uw accountant. Samen kunt u uw administratie op die manier gemakkelijk bijhouden en controleren!

Systeemeisen

  • Windows Vista of nieuwer
  • Microsoft Office 2007 of hoger
MintAdmin werkt niet op Apple besturingssystemen. Kijk hiervoor naar MintAdmin Online